Om Sportsy

Sportsy er en blog der handler om sport.

Redaktør på Sportsy

Hej og velkommen til. Mit navn er Brian Brandt og jeg er nok det du ville kalde en sportsjunkie. Jeg er interesseret i alt slags sport, næsten da. Jeg har selv spillet fodbold hele mit liv, badminton i alle mine ungdomsår, boksetrænet, gået til crossfit, løbet maraton, ugentlige besøg i motionscentret og ellers prøvet en masse andre sportsgrene af.

Jeg har en naturlig interesse for sport og har bare lyst til at prøve de fleste sportsgrene.

Det gør mig også interesseret i alt den slags sport der kommer på TV. Primært fodbold, da jeg altid har spillet og spiller stadig fodbold. Men så snart der er et dansk navn med, så kan jeg ikke lade være med at være interesseret.

Fx nu hvor Kevin Magnussen er med i Formel 1, ser jeg det hver lørdag og søndag de kører. Når herrelandsholdet i håndbold spiller, så ser jeg med.

Det vil du måske kalde en “nationalist” eller lignende. Jeg elsker i hvert fald at holde med mit fædreland i sport – så betyder det ikke så meget hvilken sportsgren det er.

Om Sportsy

Denne blog er oprettet for at jeg kan skrive lidt om sporten jeg følger med i. Der vil formentlig også komme tanker om træning og kost – emner jeg interesserer mig for, og som jeg har lyst til at blive klogere på.

Jeg håber du vil læse med og kommentere, så vi kan få nogle interessante debatter i gang.

De bedste hilsner

Brian Brandt

PS. Find mig på de sociale medier her – Twitter og