The Lord Bendtner is back in town

Billede: Colourbox

Billede: Colourbox

Efter flere års turbulens er Niclas Bendtner nu tilbage på banen og ser ud til at være kommet tilbage i form. Denne gang i den anden bedste række i England. Så han er kommet tilbage til engelsk fodbold. Han skal nu spille for Nottingham Forest. En meget traditionsbundet klub.

Faktisk spillede han mod sin gamle klub, Arsanal, som en af de første kampe.

Dette er måske vejen tilbage på landsholdet. Det er anden bedste række, men vi har jo spillet med ringere spillere før. Og anden bedste række i England svarer jo nok nogenlunde til den danske superliga.

Er det færdig med udskejelser?

Sikkert ikke. The Lord er fortsat en drengerøv der bare gerne vil være rockstjerne, og derfor opfører sig som sådan. Der går nok nogle år før han falder helt til ro, og så er det nok for sent at komme tilbage til Arsanal tider igen. Det vil nok kræve en baby med en hårdtslående kvinde inden det sker.

Men jeg synes personligt han stadigvæk er nutidens bedste danske angriber. Han scorer mål når han spiller på landsholdet. Det er mange år siden vi har haft sådan en spiller der virkelig er træfsikker. Der er et par unge håb på vej, men de er ikke så sikre.

Speak Your Mind

*