Champions League 2014 semifinaler

Det blev gjort klart i går, at det er holdene Bayern Munchen, Atletico Madrid, Real Madrid og Chealsea der skal i semifinalen 2014 udgaven af Champions League.

Formstærke Bayern Munchen vinder formentlig Champions League 2014

Champions league semifinale 2014

Det ser ikke ud til at der er nogen der kan stoppe Bayern Munchens dominans lige nu. Manchester United kom ellers foran i returopgøret, men kun 60 sekunder efter, måtte de indkassere en udligning. Bayern havde bare et ekstra trin de kunne skrue op. Og muligvis endnu flere trin, det er bare ikke set endnu.

Jeg ville sætte mine penge på Bayern Munchen som en vinder igen i år. Det er faktisk ikke sket før, at det samme hold har vundet Champions League 2 år i streg, så det vil være en firsttimer.

Ikke en gang Ronaldo og Real Madrid kan sætte sig op imod Bayern Munchen. De så meget forskrækkede ud mod Dortmund der rent faktisk ligeså godt kunne have gået videre til semi finalen. Det var tættere på 3 – 0 i returopgøret end 2 – 1.

Chealsea kommer ikke til at vinde noget. Selvom de har rutinerede Mourinho på trænerbænken, så har han bare ikke spillerne til at sætte det bedste hold. Atletico Madrid har et godt hold og er stærke lige nu, men de kommer til at trække det korteste strå. De havde et stærkt forsvar mod Barcelona, men intet fremadrettet.

Så Bayern Munchen var hvor jeg ville sætte mine penge denne sæson.

Speak Your Mind

*