Vær aktiv på trods af tilstoppet næse

De fleste oplever tilstoppet næse et par gange om året. Det kommer ofte som følge af forkølelse eller bihulebetændelse. Det kan være meget generende, da det gør vejrtrækningen besværlig, og især ved fysisk aktivitet kan dette være en begrænsning. Heldigvis findes der en løsning, så du kan bevæge dig uden en tilstoppet næse.

Årsager til tilstoppet næse

Hvis du oplever tilstoppet næse bør du først og fremmest overveje årsagen. Både allergi, næsepolypper, infektion og bihulebetændelse kan give en stoppet næse. Hvis din tilstoppede næse skyldes bihulebetændelse eller forkølelse, som er en infektion i de øvre luftveje, kan Otrivin næsespray afhjælpe symptomerne.

Stoppet næse begrænser bevægelse

Når du gerne vil være fysisk aktiv kan næsespray være en god hjælp. Tilstoppet næse betyder nemlig at man trækker vejret gennem munden i stedet, hvilket gør at man bliver tør i halsen. En stoppet næse kan virkelig sætte en begrænsning for aktivitet – uanset om det er løbetræning eller leg med børnene.

Aktiv uden tilstoppet næse

Med otrivin næsespray får du hurtig lindring og kan bevæge dig frit igen. Brug næsesprayen kort før din træning og husk at drikke ekstra væske, da kroppen lettere dehydrere, når du er ramt af forkølelse. Hvis du har symptomer under halsniveau, er det tegn på, at du lider af mere end blot en forkølelse, og du bør i sådanne tilfælde springe træningen over og give kroppen ro og hvile i stedet.

Otrivin næsespray frigør luftvejene

Otrivin næsespray virker ved at sammentrække blodkarrene i næsen, så hævelsen forsvinder, og der skabes passage i næsehulen. Dermed forbedres luftgennemstrømningen og vejrtrækningen bliver igen fri. Næsesprayen virker indenfor få minutter og effekten holder i op til 12 timer. Otrivin næsespray er ukonserveret og fås både med og uden menthol. En praktisk pumpe sørger for korrekt dosering. Husk dog at du ikke må bruge næsespray i mere end 10 dage.

Speak Your Mind

*