Sportstøj til mænd

De fleste mænd med respekt for sig selv, har en garderobe hvor der i det mindste ligger en smule sportstøj. Du skal være klar til at tage med kammeraterne til et spil fodbold, squash eller bare en løbetur i skoven.

Sportstøj til mænd

Basis sportstøj

Du skal derfor altid have en anelse basistøj du kan trække frem. Du behøver ikke være den næste Chris McDonald, men lige et par hurtige shorts og t-shirts at trække i er at foretrække. Her er en lille liste til dig der gerne vil være klar.

T-shirts

Du skal have minimum 2 t-shirts. Bare sørg for at have 1 hvid og 1 sort t-shirt. Så hvis den ene er til vask, så kan du altid lige have den anden klar. Specielt hvis du skal afsted 2 gange på en uge.

Shorts

Find dig et par behagelige shorts, som ikke er alt for korte. De skal gerne gå ned til lige over knæene, så der er fri bevægelighed, men samtidig ikke får dig til at ligne en fra 80’erne. 2 par shorts burde være tilstrækkeligt. De fleste shorts kan du faktisk genbruge, hvis du skal i svømmehallen. Men jeg anbefaler, at du finder et par til svømning og et par til ude / inde brug.

God tyk træningsbluse / sweatshirt

Find en god tyk træningsbluse som du nemt kan trække over hovedet eller af. Den skal du bruge til de lidt koldere tider, hvor du gerne lige vil starte ud med at have varmen og når du så begynder at svede lidt, så tager du den af igen. Hold den gerne i en neutral grå farve. En Hummel eller Nike bluse / sweatshirt er perfekt til den slags.

Træningsbukser

Køb dig et par Hummel eller Nike træningsbukser. Pas på med at købe dem i alt for tyk bomuld. Det må gerne være bomuld, men det kan du ikke spille fodbold i. Det bliver alt for tungt. Hvis det er fodbold, så find dig et par tynde træningsbukser. Husk det skal være muligt for din hud at ånde i, ellers kommer du til at svede tran. Det skal ikke være thigts.

Strømper

Køb dig et par gode træningsstrømper. Lad være med at købe de billige bomuldsstrømper fra Hummel, Nike, Adidas eller andre tillokkende tilbud med 10 strømper for 100 kroner. De er simpelthen for elendige. Gør dig den tjeneste, at købe bare 2 par af bedre kvalitet. Det vil du takke mig for i længden. De er mere behagelige at have på, leder sveden bedre væk og du kan have dem på en hel dag med sved on and off. Jeg er selv fodboldspiller, så har selv et par fodboldstrømper, som jeg ofte også bruger når jeg spiller indendørs ting. Det giver lige en ekstra “benvarmer” funktion med de lange strømper.

Underbukser

Dine underbukser / boxershorts du skal bruge til træning, kan sagtens være dine aflagte boxers som du ikke gider bruge i byen længere. Bjørn Borg boxershorts gør sig faktisk rigtig godt til den slags. Så har du nogen, som ikke er på mode længere og måske en anelse slidte. Smid dem i bunken med dit sportstøj.

Sportsregntøj

Det vil være en god ide, at have en vandafvisende trøje som dit regntøj. Du kan jo komme ud for, at vennerne vil have dig med ud i en skov at løbe, hvor det pludselig begynder at regne. Derfor er det altid en god ide, lige at have en tynd trøje, som er vandafvisende, så du ikke bliver alt for tung at løbe rundt med.

Sportssko

Det kommer jo lidt an på hvilken sport du skal dyrke. Spiller du fodbold, skal du altid have et par fodboldstøvler klar. Spiller du ikke ret meget fodbold, så kan et par støvler holde i rigtig mange år. Men som minimum bør du have 2 typer sportssko. Et par indendørs sko til når du skal spinne, lege lidt gymnastik eller andet. Og et par udendørs sko, som når du skal løbe en tur i skoven, petanque eller overlevelsesturen. Hvis du ikke dyrker sport hver uge, så lad være med at købe professionelle løbesko, de er ikke alsidige nok. Køb et par udendørs sko med en god stabil sål i stedet.

Opsummering på sportstøj til mænd

Det var faktisk det du som minimum skal have i din garderobe, hvis du vil have sportstøj klar til enhver situation du kan komme ud for.

For at opsummere, så er det:

  • 2 stk t-shirts
  • 2 par shorts (et par til badning og et par til ude og inde)
  • 1 stk Sweatshirt
  • 1 par træningsbukser
  • 2 par sportsstrømper
  • Flere aflagte underbukser
  • 1 stk trøje der er vandafvisende
  • 2 par sportssko, et til indendørs og et til udendørs

Det kan du sagtens købe ind for et par tusinde kroner alt inklusiv. Vil du gerne have noget billigt sportstøj til mænd, så tag et kig hos ShopOutlet.

Speak Your Mind

*