Se godt ud mens du er aktiv

Du bruger sikkert meget tid, penge og energi på dine outfits. Følger modeblogs og nærmest bor på Instagram for at have styr på de seneste trends. Din stil er perfekt og virkelig meget dig. Men har du tænkt på, hvad dine negle siger om dig?

Neglene er håndens visitkort

Hånden og negleneer det første, man ser, når du rækker hånden frem, holder din mobil, drikker din latte, skriver på din bærbare og alt det andet, du gør i løbet af en dag. Har du tænkt på, hvad det siger om dig, at dine negle ikke viser dig fra din bedste side? Men bare rolig. Og det er helt fair, hvis dine negle ser lidt slidte ud. Måske endda meget slidte. Det kan fikses!

Svaret på dine bønner er gele negle. De forstærker dine egne negle og er det smukke alternativ til både almindelig neglelak, der flosser i løbet af få timer og dyre negle fra salonen, som du hverken har tid eller råd til at holde ved lige.

Gele negle kan du lave derhjemme, og de er perfekte for nybegyndere. Men professionelle elsker dem også. Du kan blive ved og ved med at forme dem, til du endelig er tilfreds med resultatet. Først da stikker du fingrene ind under uv-lampen for at hærde geléen. Og værsgo’! Smukke, stærke, naturlige negle, som bare holder og holder. Faktisk er de seks gange stærkere end dine egne negle!

Her er ingen giftige dampe, som river i luftrøret og presser tårerne frem. Det er derimod en fuldstændigt lugtfri proces, som du sagtens kan invitere veninderne med til. Sammen kan I lege med de mange farver og accessories, som sammen med dit fineste outfit og allerbedste accessories fuldender dit look til hverdag og fest. God fornøjelse.

Speak Your Mind

*