Fuldfør din Boheme stil med det rigtige fodtøj

Elsker du det boheme look med masser af detaljer og unikke elementer, så kan et par indian boots være lige det, du mangler for at fuldende din stil.
Indian boots kaldes også boheme støvler eller boho støvler. De kommer i mange forskellige former og farver og med et væld af varierende detaljer. Frynser, nitter, broderi, bånd og emblemer er nogle af de elementer, der er med til at give indian boots deres helt specielle og unikke look, der passer perfekt til den boheme stil.

Farverige og festlige frynser

Grundlæggende er en indian boot kendetegnet ved frynserne. Nogle støvler holder sig til blot at have disse frynser, mens andre har tilføjet broderi, bånd, nitter med mere. Uanset om du er til få eller mange detaljer, så har indian boots et unikt look, der komplementerer den boheme tøjstil. Den klassiske indian boot med frynser kommer i sorte, grå og brune nuancer, men du har også mulighed for at sætte ekstra kulør på garderoben og finde et par indian boots i friske farver eller med farverigt broderi.

Mix & match dit boheme look

Blå, grønne eller rødlige nuancer kan matches op med både en farverig eller en mere afdæmpet garderobe. Den farverige indian boot kan altså både anvendes i det daglige til et afdæmpet sæt tøj og ved festlige lejligheder, hvor de helt særlige outfits skal luftes.
Med indian boots kan du mixe og matche, så din boheme garderobe kommer til sin ret, uanset om det er hverdag eller fest. Støvlernes længde varierer fra model til model, men den typiske indian boot er en ankelstøvle eller en støvle, der går til midt på læggen. Derfor passer indian boots perfekt til stort set enhver form for tøj og fungerer til både jeans, bukser, dragter, kjoler og nederdele.

Køb Indian boots her:

Speak Your Mind

*