Bedre sundhed kan føre til et bedre parforhold!

Jo mere sundt et liv du lever, jo mere energi vil du have, jo gladere vil du blive og det smitter af på mange områder af dit liv. Ikke mindst kan et sundt liv føre til et bedre parforhold, især hvis i begge er enige om at spise sundt og i sammen kan dyrke motion og den gode livsstil. Det er de små ting der gør forskellen, vælger i at stå op sammen, få en god sund morgenmad, tage afsted på arbejdet, komme i træningstøjet når i kommer hjem og spise sundt til aften? Eller får i jer et par rundstyker hos bageren og når i kommer hjem fra job så bliver hele aftenen brugt foran fjernsynet?

Sæt jer et mål sammen

Der er intet så effektivt som at sætte sig et mål og så nå det, ofte er det endnu bedre hvis man er flere om at sætte et mål, da man så kan holde hinanden op på at få tingene gjort. Det er derfor en rigtig god ide for parforholdet at i sætter jer nogle mål sammen. Hvis det kun er den ene part som tager handling og gør noget ved sin livsstil, så kan det hurtigt virker som om man glemmer den anden part i det hele.

Husk at værdsætte hinanden

Som i et hvert andet forhold, så kommer man ikke langt uden at anerkende og værdsætte hinanden. Det kan gøres ved at i roser i hinanden og anerkender det hårde arbejde i har lagt for dagen for at nå frem til en bedre livsstil. Du kan også anerkende din partner med en sød gave eller andet som viser at du er inderligt taknemmelig. Det kunne eksempelvis være en gave hvor i kunne opleve noget sammen, såsom et wellnessophold eller måske en miniferie et sted i danmark, det kunne også være et gourmetophold, se flere fantastiske gourmetophold her, eller denne side med gaveideer til kvinder.

Det er de små ting som giver en bedre sundhed

Det er uden tvivl de helt små ting som i begge skal have bedre styr på for at leve et sundere og mere aktivt liv. Det handler om at vælge den sunde morgenmad fremfor at tage pakken med guldkorn. Det handler om at tage en løbetur eller tur i fitness en times tid, fremfor at ligge på sofaen hele aftenen. Når du er på arbejdet skal du også være klar til at tage de sunde og gode valg, det kan dog være svært for mange, men hvis du eksempelvis bruger en time hver søndag på at lave mad klar til hele ugen, så kan du lave en stor portion fryse det ned og have det med på arbejdet. Det gør det super nemt at holde den gode og sunde livsstil selv på et tidskrævende arbejde.

Speak Your Mind

*